vacature Elektro

Operator – Maastricht

Operators gezocht: houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken en te werken voor een vooruitstrevend Internationaal bedrijf in Maastricht? Lees dan snel verder!

Technisch supervisor testlijn terugroepactie – Sittard

Heb jij een passie voor auto's, heb je enige technisch inzicht en houd jij ervan Limburg in beweging te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar Bandenmonteurs. Deze job is ook uitermate geschikt als jij fit en vitaal bent en na jouw pensioen een paar dagen in de week wilt blijven werken.

ZZP_bouw

Omscholen in de Techniek of Bouw – Limburg

Werk jij nog niet in de bouw of techniek maar lijkt het je super om dit te gaan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou: wij zorgen dan voor een (verkorte) opleiding op maat en begeleiden je tijdens je werk zodat je binnen de kortste tijd de Technische Vakman- of vrouw wordt die jij wilt zijn. 

En dat doen we "gewoon" op onze kosten. Dat betekent dat we niet alleen de opleiding betalen maar dat we jou ook betalen op de momenten dat jij naar school gaat.


Meer weten? We vertellen je er graag alles over! Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

werken na je pensioen

Werken na je pensioen – Limburg

Waarom thuis zitten als je nog kunt én wilt werken na je pensioen?

Metselaar

Allround Metselaar – Limburg

Ben jij een ervaren of ambitieuze en startende Metselaar en wil je graag werken op de mooiste bouwlocaties van Limburg?  Meld je dan nu bij Wassen + Partners BV…….. en je kunt meteen starten op de mooiste projecten in Limburg. 

intercedent

Salaris administrateur – Valkenburg

Wassen + Partners is dé personeelspartner van Limburg voor werkgever en werknemer. We zijn met name gespecialiseerd in technische disciplines. Bedrijven en vakmensen uit de bouw, productie en de techniek zijn de partners voor ons. Wij worden blij van het maken van de juiste match, niet meer en niet minder. En dat is waar wij iedere dag opnieuw naar streven. Dit doen we zonder “poespas” en op een duidelijke en, voor iedereen, heldere manier. Door de groei en ontwikkeling van ons bedrijf zijn wij op zoek naar ‘Salarisadministrateur’ voor ons kantoor in het mooie Valkenburg.

Pensionado_testlijn

Technisch supervisor testlijn terugroepactie – Sittard

Ben jij gepensioneerd en wil je graag (blijven) werken? Heb jij een passie voor auto's en enige technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

vacature schoonmaak

Schoonmaak medewerkers Vakantiepark (fulltime of parttime) – Schin op Geul

Als schoonmaak medewerker steek jij de handen uit de mouwen op een mooi en gezellig vakantiepark in Schin op Geul. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten van het park een echt vakantiegevoel hebben. Want hoe belangrijk is het dat je je vakantiehuisje binnenkomt en je direct thuis voelt? En zeg nu zelf: een schone omgeving is hiervoor toch cruciaal. Jij zorgt hiervoor en dat kan parttime (of maandag en vrijdag) of fulltime (maandag tm vrijdag).ZZP_bouw

ZZP’er in de bouw – Limburg

Voor jezelf is niet alleen!