Wat wij doen als personeelspartner? Vraag het onze relaties!

BOUW, TECHNIEK, PRODUCTIE

Flexibiliteit voor uw bedrijf zonder risico’s

Wij streven naar langdurige samenwerkingen en zijn dan ook trots dat we voor veel van onze relaties al velen jaren mogen werken. Dit zegt alles over het partnership dat wij onderling hebben en daar zijn wij maar wat trots op! Wil je meer weten over hoe wij samenwerken? Neem dan contact op met onze personeelsadviseurs of meld direct jouw vacature.

Wil je werken bij één van onderstaande bedrijven? Neem dan ook contact met ons op en wij kunnen jullie vast en zeker met elkaar in contact brengen!

Langdurige samenwerking: dat is waar wij naar streven en hoe wij met onze relaties én specialisten samenwerken

Af het nu over uitzenden, detachering, ZPP bemiddeling gaat: inmiddels mogen we al honderden bouw-, productie-, en technische bedrijven uit Limburg tot onze relaties rekenen. Wij zijn dé personeelspartner voor hen en staan hen met raad en daad bij, bij iedere personele uitdaging. Ons team van specialisten weet hiervoor altijd wel het antwoord of de oplossing en als we die niet weten: dan zorgen we dat we een oplossing vinden: alles om onze relatie te ondersteunen en te ontzorgen op personeel gebied. Benieuw hoe? Neem contact op.

Wij werken o.a. voor

Referenties