ZZP bemiddeling

BOUW, TECHNIEK, PRODUCTIE

Structurele bemiddeling tussen opdrachtgevers en ZZP’ers

In de Bouw, de Techniek en in de Productie zijn er volop ZZP’ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) werkzaam in allerhande functies. De samenwerking tussen ZZP’ers en organisatie is methode van flexibel samenwerken die de laatste jaren zichzelf snel heeft ontwikkeld. En dat is niet zonder reden. Wij kunnen hierin een cruciale rol spelen door de juiste ZZP’er te zoeken en als tussenpersoon op te treden in de selectie en verloning.

Werken met, en als, ZZP’er, zonder administratieve last en onzekerheden: dat biedt de ZZP-bemiddeling van Wassen + Partners

Als ZZP’er werken via Wassen + Partners

  • Altijd de mooiste opdrachten: als ZZP’er is het niet altijd gemakkelijk om ertussen te komen bij de mooiste bedrijven en bouwen van Zuid Nederland. Wij hebben deze connecties al.
  • Jouw eigen voorwaarden: jouw tarief, hoeveel dagen je werkt en wanneer je vakantie hebt bepaal jij als ZZP’er helemaal zelf. Je behoud dus de vrijheid van het ZZP-schap.
  • Van project naar project: zonder zelf acquisitie te hoeven doen heb jij bij het afronden van het ene project meteen een nieuw project (als je dat wilt).
  • Doen wat jij het liefste doet: als ZZP’er werk jij het liefste aan jouw vak. De administratie, het uitbrengen van offertes en het voorbereiden van het werk is vaak niet dat wat jij het liefste doet, wij wel.
  • Continu in ontwikkeling: wij bieden tal van trainingen om jou, binnen je vakgebied, te blijven ontwikkelen.
  • Trotse ondernemer: als ZZP’er heb je ook gewoon een eigen onderneming waar je trots op mag zijn en dit straal jij graag naar buiten uit. Een visitekaartje, een eigen website en de beste werkkleding: allemaal zaken waar wij jou in kunnen ondersteunen.
  • Hulp en advies: soms is het lastig om door de bomen het bos te zien in de wereld van verzekeringen. Wij helpen en adviseren je hierbij zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wij werken o.a. voor

Referenties