Uitzenden

BOUW, TECHNIEK, PRODUCTIE

Het flexibele werken voor werkgever én werknemer

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waarbij wij medewerkers aan bedrijven “ter beschikking stellen”. Wassen + Partners is bij uitzenden formeel de werkgever en de organisatie waar onze medewerkers werken heeft de dagelijkse leiding. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen in het geval van uitzenden volledig bij ons en dat biedt duidelijkheid voor werkgever en werknemer.

Wassen + Partner als werkgever en onderdeel zijn van de mooie bedrijven waar wij mee werken. Wat wil je nog meer?

Uitzenden voor werknemers

  • Contacten met de mooiste bedrijven: door ons grote netwerk binnen de Bouw, Techniek en Productie staan wij in dagelijks contact met de mooiste bedrijven van Zuid Nederland en jij dus ook.
  • Dé beste match: wij kennen jou én we kunnen de bedrijven. Hierdoor kunnen wij naadloos inschatten of jullie een match zijn.
  • Begeleiding en ondersteuning: wij weten dat zoeken naar werk of het veranderen van baan gewoon erg spannend zijn. Wij zijn er dan ook voor jou en helpen je met alles dat nodig is.
  • Altijd als eerste op de hoogte: door jouw samenwerking met ons zit je dicht op het vuur. Met onze mensen, onze systemen en door ons netwerk weten wij altijd als eerste welke gave nieuwe functies er zijn.
  • Mooi toekomstperspectief: wij zij dé personeelspartners voor jou en de werkgever. Dit betekent dat wij er gelukkig van worden als jullie elkaar gevonden hebben.

Wij werken o.a. voor

Referenties