Medewerkerspoule

BOUW, TECHNIEK, PRODUCTIE

Samenwerken met collega’s? Wij zijn de onafhankelijke bemiddelaar

Als technisch productiebedrijf of als Bouwbedrijf ben je gewend aan “pieken en dalen” en hier ben je natuurlijk volledig op ingericht. Het kan echter ook gebeuren dat je redelijk onverwachts medewerkers “stil hebt staan” doordat een afroeporder of een bouwproject uitloopt of tijdelijk “on-hold” wordt gezet.

Jouw vakmensen met hun vak bezig laten blijven, zonder het risico om ze kwijt te raken aan de concurrent: dat is precies wat wij bieden binnen de medewerkerspoule.

Medewerkerspoule

Je kunt bij stilstand van de vaste medewerkers deze vakmensen zelf tijdelijk ander werk laten doen, maar na verloop van dit gaat dit jouw vakmensen misschien vervelen omdat zij simpelweg het liefst met hun vak bezig zijn, ook raken de “klusjes” op den duur op en toch wil je jouw mensen dan boven alles kunnen behouden want jij weet immers als geen ander hoe schaars vakmensen zijn. In dergelijke situaties zijn wij dé partner die jouw medewerkers tijdelijk bij andere (niet concurrerende) bedrijven kan onderbrengen zonder dat jij het risico loopt dat je de medewerkers verliest.

Wij werken o.a. voor

Referenties