Werken als pensionado

BOUW, TECHNIEK, PRODUCTIE

Volop kennis, ervaring en motivatie: de 65 plussers van nu

Voor steeds meer mensen is het pensioen niet perse iets om naar uit te kijken. Door te werken verdien je niet alleen je geld, je bent ook “nodig”, bezig, betrokken én je draagt bij aan de maatschappij. Dit allemaal loslaten terwijl je nog in goede gezondheid bent is niet voor iedereen eenvoudig. En waarom zou je ook want je kunt gewoon een paar uur per week blijven werken en jouw kennis inzetten: allemaal voordelen voor jou én de werkgever die gebruik kan maken van jouw jarenlange kennis en ervaring.

Waarom thuis zitten, als je lichamelijk nog kunt, het leuk vind en je jezelf wilt blijven uitdagen: werken als 65 plusser. Niet omdat het moet maar omdat JIJ het wilt!

Als organisatie samenwerken met 65 plussers

  • Kennis en ervaring: door samen te werken met pensionado’s kun jij putten uit jarenlange ervaring van een vakman- of vrouw.
  • Zonder risico: alle goede bedoelingen ten spijt kan de samenwerking misschien tegenvallen doordat het werk te zwaar blijkt of er andere zaken voorvallen. Op deze momenten loop jij als organisatie geen enkel risico wanneer je met Wassen + Partners werkt.
  • De flexibiliteit van uitzendkrachten: een pensionado die bij jou werkt via Wassen + Partners is even flexibele als iedere andere flexwerker binnen jouw organisatie.
  • Geen zorgen om wet-en regelgeving: als een pensionado bij jou werkt krijg je te maken met extra administratief werk en wetgeving waar jij niet bekend mee bent. Wij regelen dit allemaal voor jou.

Als 65 plusser werk voor Wassen + Partners

  • Werken zoals jij het wilt: je werkt via Wassen + Partners hoe en waar jij het wilt. Je ervaart vrijheid en blijft toch een paar uur per week aan het werk.
  • Doen wat jij leuk vindt: als vakman- of vrouw houd je nu eenmaal van je werk en wat is er mooier dan dat te blijven doen, op jouw eigen voorwaarden?
  • Blijven leren en jezelf uitdagen: tijdens het werk blijf je continu leren. Of het nu over nieuwe processen of technieken gaat. Jij staat nooit stil en dat gaat op deze manier “gewoon” door.
  • Oog voor de regels: je vindt het leuk om te (blijven) werken maar je wilt natuurlijk niet dat je door dat extra werk gekort wordt op jouw pensioen en uitkering. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurd en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.
  • Focus op jouw vak en de regio: jij hebt altijd graag gewerkt en dat wil je ook blijven doen. Met onze regionale kennis in de Bouw, de Techniek en de Productie hebben wij hét (parttime) werk voor jou: welke functie je ook maar ambieert.
Voor ZZP-ers

Je bent zelfstandig maar hebt toch collega’s. Wij doen de administratie en aquisitie.

Wij werken o.a. voor

Referenties