leerling bakker

Medewerker Technische Dienst Kerkrade – Kerkrade

Zorg jij er als TD'er voor dat er iedere dag (letterlijk) brood op de tafel komt? Lees dan zeker verder want voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een broodnodige TD'er in een industriële bakkerij.

automonteur

De leukste jobs voor (aankomend) automonteurs – (Zuid) Limburg

Houd jij zoveel van auto's dat je daar jouw vak van hebt gemaakt en ben je op zoek naar een nieuwe baan waardoor je jezelf nog verder kunt ontwikkelen? Lees dan zeker verder. Voor de mooiste autobedrijven en garages van (zuid) Limburg zijn wij namelijk op zoek naar monteurs / APK keurmeesters.

Onderhoudsmonteur

Servicemonteur / Onderhoudsmonteur buitendienst materieelverhuur – Sittard

Ben jij het liefste technisch bezig aan een groot aantal uiteenlopende machines en (bouw)materieel en houd je ervan als geen dag en locatie hetzelfde is? Dan hebben wij dé job voor jou en moet je zeker even verder lezen. In deze job als Servicemonteur / Onderhoudsmonteur werk je met en aan jonge en moderne machines.

inpakker

De leukste banen als inpakker – Limburg

Jij bent op zoek naar een baan als inpakmedewerker? Dat komt goed uit want voor de mooiste banen in Limburg kun je bij ons terecht. Geef onze collega's aan wat je graag doet, wat je zoekt en wij gaan voor jou aan de slag. Zo vind jij precies dié baan die bij jou past. 

monteur WTB – Echt

Ben je een WTB-er die op zoek is naar een topwerkgever? Lees dan snel verder..

ZZP’er in de techniek – Limburg

Voor jezelf is niet alleen!