Persbericht:

Wassen + Partners bundelt krachten met Umani Group voor groei op Nederlandse markt

Valkenburg, Nederland – 6 februari 2024 – Wassen + Partners, een gerenommeerde partner voor personeel in Nederlands Limburg met meer dan 10 jaar ervaring in detachering, uitzenden en projecten, zpp-bemiddeling en bemiddeling tussen pensionado’s en werkgevers, kondigt met trots aan dat het de krachten bundelt met de Belgische HR dienstverlener Umani Group, gevestigd in Hasselt. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide organisaties en biedt nieuwe kansen op de Zuid-Nederlandse markt.

Wassen + Partners heeft door de jaren heen een sterke positie verworven in niches zoals bouw, techniek en productie, met een uitstekende reputatie en faam voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze samenwerking met de Umani Group, die zich kenmerkt door vergelijkbare waarden en normen, stelt Wassen + Partners in staat om haar groei te versnellen en haar dienstverlening te versterken.

Bart Franssen benadrukt, als één van de aandeelhouders van Wassen + Partners: “De uitdagingen op de Nederlandse arbeidsmarkt zijn aanzienlijk, en het vinden van geschikt personeel is van cruciaal belang. Door onze krachten te bundelen met de Umani Group, zijn we ervan overtuigd dat we onze groei kunnen versnellen en blijven bouwen aan onze reputatie van kwaliteitsvolle dienstverlening met een persoonlijke aanpak en expertise.”

Rogier Leenaers, eveneens aandeelhouder van Wassen + Partners, voegt eraan toe: “We zijn trots op het succes dat we de afgelopen jaren hebben bereikt dankzij onze toegewijde collega’s, projectmedewerkers, flexkrachten en loyale klanten. Deze succesformule vinden we terug bij onze nieuwe collega’s van de Umani Group.”

Nikki Adriaensen, sales en operations manager van Umani Projects, benadrukt: “We gaan voor het beste van beide werelden en zullen onze expertise intensief delen om elkaar te versterken en meerwaarde te bieden aan onze stakeholders.”

Joël Stockmans, CEO van Umani Group, licht toe: “De overname van Wassen + Partners past in onze groei-ambities en breidt onze geografische activiteiten uit naar Nederland. We zijn verheugd om deze stap te zetten, vooral omdat we de mensen achter Wassen + Partners goed kennen vanuit ons verleden.” Nick Janssen, huidig bestuurder van Wassen + Partners kennen we, als één van de oprichters van Flexpoint, nog heel goed vanuit ons Flexpoint tijdperk. Goed nieuws is ook dat Nick ons te kennen heeft gegeven dat hij ook in de nieuwe organisatie een rol wenst te blijven spelen. Voor ons een heel belangrijke drijfveer om met elkaar in zee te gaan

Naast Nick Janssen hebben ook de bestaande medewerkers van Wassen + Partners aangegeven betrokken te blijven bij de nieuwe organisatie en enthousiast te zijn over zowel de samenwerking als over de gezamenlijk slagkracht, waarmee de continuïteit voor de bestaande relaties en groeiambities worden gegarandeerd.

Over Wassen + Partners:

Wassen + Partners, opgericht in 2013 en gevestigd in Valkenburg, is een gerenommeerde speler in Zuid Limburg, met specialisaties in detachering en uitzenden in niches zoals bouw, techniek en productie. Hun reputatie voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening heeft hen in staat gesteld om voortdurend te groeien, met een omzet van €6 miljoen in het afgelopen jaar.

Over Umani Group:

Umani Group is de holding die verschillende Belgische bedrijven omvat, waaronder Blink (dienstencheques), Flexer (uitzendbedrijf), Umani Projects (projectsourcing) en Umani Agency (opleiding en coaching), met hoofdzetel in Hasselt. Met meer dan 25 kantoren verspreid over heel België en een jaarlijkse geconsolideerde omzet van €75 miljoen, biedt Umani Group een breed scala aan HR-diensten.

Voor meer informatie:

Nikki Adriaensen
Wassen + Partners
+31 43 7920013
marketing@wassenpartners.nl
www.wassenpartners.nl